Femke Weidema: grote onbekende, maar in USA succesvolle singer songwriter voor aantal shows naar Nederland

Femke Weidema: grote onbekende, maar in USA succesvolle singer songwriter voor aantal shows naar Nederland

Het lijkt wel een sprookje. Als je haar biografie leest, wil je absoluut weten waar dit sprookje eindigt. Wie werkt met met de succesvolle singer songwriters Liz Rose en Babyface? Wie mocht er een track schrijven voor de succesvolle TV serie Nashville? Wie schrijft er voor Stevie Nicks en Mary J Blige?

Voor Nederland is het nog een grote onbekende: Femke Weidema. Een jongedame uit het Friese Drachten, die na haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland wist wat ze wilde doen, namelijk zich met succes gaan vestigen in het mondiale muziekmekka Nashville. Ze is daar keihard voor gegaan. Femke Weidema komt in november voor een aantal shows naar Nederland en brengt dan ook een EP uit met nieuw eigen werk. Voor Nederland is dit haar debuut EP.

FEMKE VIA SOUNDCLOUD ( eerder recent werk)
https://bit.ly/2zQoViD
https://bit.ly/2Qvr8FY

Naast een aantal solo optredens speelt ze tijdens haar theatershows in wisselende bezetting met o.a. JW Roy, Pieternel Osinga, Jeroen Kant en Mercy John. Tijdens haar theatershows brengt Femke hét oorspronkelijk populair concept uit The Blue Bird, Nashville. Vier songwriters vertellen de verhalen en inspiratiebronnen van hun songs, die ze vervolgens live brengen. Elke songwriter laat een aantal liedjes horen en de andere drie hebben daarbij een begeleidende rol.

Te zien in:

Stadstheater Zoetermeer 22 november
Theaters Tilburg 24 november
Beauforthuis Austerlitz 28 november (solo)
De Lawei Drachten 29 november
Neushoorn Leeuwarden 30 november (solo)
Hedon Zwolle 1 december (solo)
De Kattendans Bergeijk 2 december (solo)