Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Kultuurfabriek Kooi-Aap streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van Kultuurfabriek Kooi-Aap kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. Kultuurfabriek Kooi-Aap aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Kultuurfabriek Kooi-Aap is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

 

Copyright

Kultuurfabriek Kooi-Aap behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Kultuurfabriek Kooi-Aap is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

 

Cookies en webstatistieken

Kultuurfabriek Kooi-Aap maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Kultuurfabriek Kooi-Aap haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

 

Website door: HB Interactive