Amerikaanse singer-songwriter Gregory Page wil de wereld meer kleur geven

Amerikaanse singer-songwriter Gregory Page wil de wereld meer kleur geven

In een tijd waarin de wereld haar glans verloren lijkt te hebben poogt de Iers/Amerikaanse singer songwriter Gregory Page met zijn nieuwe album A Wild Rose de wereld wat meer kleur te geven.

Met de nieuwe single Waiting For The Sun Again geeft Gregory een eerste voorproefje van het nieuwe album. Ook kondigt hij vandaag zijn release show in de Amstelkerk te Amsterdam aan.

Iedere tuin heeft zon en regen nodig en beide zijn dan ook terug te horen op A Wild Rose. De aanwezigheid van uilleann pipes, banjo, mandocello en pedal steel dragen bij aan een eclectisch geluid waarbij Gregory Page zijn roots niet uit het oog verliest. Vanaf de euforische opener I’m Alive neemt Gregory je bij de hand en leidt hij je langs het hartverscheurende I Say Adios en het breekbare Born With The Shakes Inside rond door zijn tuin.

Ondersteund door producer Robbie Robinson en muzikanten als Eric Rigler (Titanic & Braveheart), Dennis Caplinger (Eric Clapton & J.J.Cale’s Road to Escondido) en Doug Pettibone (Mark Knopfler) laat Gregory Page op A Wild Rose horen een begenadigd songwriter te zijn die met een onverwachte doch coherente collectie songs een fabelachtig negende studio album aflevert.

Op zaterdag 3 november wordt het nieuwe album gepresenteerd met een releaseshow in de Amstelkerk in Amsterdam. De ticketverkoop is per direct gestart.